Rentgen Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Podrzucam koledzy temat bo wiem, że jest problem z kupnem dywaników do naszych Maxim Swoje (komplet) kupiłem za 69zł ....sam wybrałem kolor dywanika, kolor obszycia, kolor napisu na nim umieszczonego.... Dywaniki dopasowane idealnie do podłogi auta, podgumowane, z dość grubego weluru Jeżeli kogoś temat interesuje proszę pytać ....Jestem w stanie przyjąć zamówienie każdej ilości dywaników do każdego modelu auta Dziś, kiedy już czas pozwolił, zrobiłem kilka fotek jak to wygląda u mnie w Maximie Poniżej możecie obejrzeć jak doskonale dywaniki dopasowane są do podłogi auta... Oczywiście od spodu są porządnie podgumowane i co najważniejsze są dość grube, bardzo dobrze obszyte, posiadają podwójną warstwę materiału w miejscu tzw. "podnóżka" kierowcy, co za tym idzie są mega wytrzymałe! P.S. Kolor dywanika, kolor obszycia, kolor napisu i jaki to ma napis być oczywiście każdy wybiera indywidualnie Pozdrawiam -Rentgen- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meylo Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam.Jestem zainteresowany dywanikami.Ile by kosztował komplecik do Maxi A32 wersja USA,97r.?Z wysyłką.Kolorek poproszę czarny,z czarnym obszyciem,napis czerwony.Jaki czas realizacji?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adyjan Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tak kolego pisałbym się, napisz do mnie na maila niespodziewanie@gmail.com albo na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentgen Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Panowie w związku z licznymi pytaniami na priva odpowiem wszystkim tu ...żeby akcja miała jakikolwiek sens musiałoby znaleźć się co najmniej 10 chętnych osób...a w takim tempie to może na święta przyszłego roku wszystko ruszy Prosiłem o podwieszenie tematu w jakieś bardziej widoczne miejsce, ponieważ dywaniki mogą być do każdego modelu Nissana, ale nikt niestety nie zareagował Jeżeli ktoś nadal jest chętny proszę o utworzenie listy w ten oto sposób 1) Jan Kowalski - Nissan Maxima QX 2001r. 2) Zbigniew Nowak - Nissan Primera WP11 1998r. 3) ............ itd Jeżeli uzbiera się odpowiednia ilość osób ustalimy szczegóły co do koloru dywanika, obszyć, napisów itd Pozdrawiam -Rentgen- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awgan Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 w takim razie się zapisuję: Lubomir Stankiewicz - Maxima QX 2001, kolor szary (średnio szary), obszycie i napis ciemnoszare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind.One Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Damian Szewczykowski - Nissan Maxima A33 QX 2000r kolor beżowy Czyli z dywaników nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adyjan Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Kto wie gdzie kupic takie dywaniki? Generalnie nie mam czasu tyle czekac? pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.