Gość pawel1978wawa Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam, moje pytanie brzmi: jakie prawidłowe napięcie powinna miec druga sonda lambda w silniku 1,8 benzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powinna falować od 0V do 1V a co sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wyskakuje mi błąd P0420 i jeden mechanik mówi, że to katalizator jest do wymiany, a drugi, że to druga sonda padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wyskakuje mi błąd P0420 i jeden mechanik mówi, że to katalizator jest do wymiany, a drugi, że to druga sonda padła. punkt 10 jest to błąd kat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 i tego obawiam się najbardziej,pozostaje jedynie pomyśle co zrobi żeby pozbyc się tego problemu i nie stracic fortuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 i tego obawiam się najbardziej,pozostaje jedynie pomyśle co zrobi żeby pozbyc się tego problemu i nie stracic fortuny wywalić kata zmienić kolektor, jak bedzie błąd dać tulejkę i cieszyć się większą mocą i elastycznością silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) wywalić kata zmienić kolektor, jak bedzie błąd dać tulejkę i cieszyć się większą mocą i elastycznością silnika a jaki kolektor wstawić i jaką tulejkę? Edytowane 6 Października 2010 przez pawel1978wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 przeczytałeś to co Ci dałem wyżej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) przeczytałeś to co Ci dałem wyżej??? Ok, po ponownym zainstalowaniu Adobe Reader załącznik mi się otworzył. Spróbuje tego patentu z tulejką, dzięki. Co do tulejki to wiem już jak to zrobic, ale jaki kolektor mam wstawic? Edytowane 7 Października 2010 przez pawel1978wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 na początek zrób tulejkę i zobacz czy będzie zamierzony efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 na początek zrób tulejkę i zobacz czy będzie zamierzony efekt znalazłem taką gotową tuleję na Allegro, tylko za taką cenę to warto samemu coś takiego zrobic http://moto.allegro.pl/emulator-sondy-lambda-najwyzsza-jakosc-i1250881479.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 cena tulejki u znajomego tokarza jakieś 2 piwa u obcego 10-20zł rachunek ekonomiczny jest oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Tulejka już zrobiona, jutro ją zamontuję i za jakiś czas napiszę czy wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jaka ładna , i ile ?? pewnie konkurencyjnie w stosunku do allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jaka ładna , i ile ?? pewnie konkurencyjnie w stosunku do allegro Niestety taniej niż za 50 zł nikt tego nie chciał zrobic ale podobno jest ze stali która szybko nie zardzewieje. Tulejka już jest zamontowana więc trochę pojeżdżę i napisze jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Niestety taniej niż za 50 zł nikt tego nie chciał zrobic ale podobno jest ze stali która szybko nie zardzewieje. Tulejka już jest zamontowana więc trochę pojeżdżę i napisze jak się sprawuje. czyli pewnie kwasówka, ale cena i tak za duża, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazdziochhh Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, odnawiam temat, wyskakuje u mnie bład po132, mechanik podłączył pod komputer i skasował, powiedział ze to sonda lambda. Objawysamochodu, nie równa obroty, brak mocy, duże spalanie. Pytanie moje brzmi która to sonda , z tego co czytam są dwie w tino, czy to jest ta przy kolektorze ? Pytanie drugie może ktos podac numer oryginału badz zamiennika np: boscha aby mógł po numerze dokupic w sklepie, próbowałem znalezc na japancars.ru ale jakos nie moge odnalezc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi