Gość ggruczyk Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Pojechałem do warsztatu by wymienić klocki w Almerze II (6/2002) z ABS 1.5.16v. Warsztat zamówił klocki ferodo wg katalogu. Po rozkręceniu okazało się ze w moim aucie są zaciski z Primery. O co tu chodzi??? Czy możecie mi to wytłumaczyć???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Masz od nowosci samochód??Jak nie to moze ktos przed Toba zmienił sobie zaciski, albo zrobili Cie w balona w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 raczej masz oryginalne zaciski tylko klocki podchodza poprostu tez od primery, od tego starszego typu. ja jak kupowalem klocki pisalo na pudelku primera. wiec raczej wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja też kupując klocki, miałem na pudełku napisane "primera". Klocki są ok. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 to ja tez kupiłem klocki tzn mechanik mi zamówił i na pudle pisze ze od primerki )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Dobrze, ze nie dyskutujemy np. o skodzie bo byście mogli zamówić np do Oktawii a dostać od Golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 dla zainteresowanych zakupem klockow ferrodo kiedys kupowalem do swojej "bylej" corolli (klocki ferrodo + tarcze brembo) link tutaj: www.hamulce.net ceny ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.