Gość karraso Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam Chcialbym sprawdzic swoja klime pod katem sprawnosci ukladu i ilosci freonu. Moje pytanie jest nastepujace jakie powinno byc cisnienie freonu R134a w Almerze 1.5 2001r (n16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 najlepiej przejechać do w miarę dobrego warsztatu, podłączają pod kombajn, ściągną wszystko przesmarują klimę napełnia itp. koszt ok 100zet, samemu szkoda się bawić, w mojej jest 500 g środka a był przypadek że ten sam model miał doładowane do 820, bo ktoś robił na manometr, szkoda klimy, naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 najlepiej przejechać do w miarę dobrego warsztatu, podłączają pod kombajn, ściągną wszystko przesmarują klimę napełnia itp. koszt ok 100zet, samemu szkoda się bawić, w mojej jest 500 g środka a był przypadek że ten sam model miał doładowane do 820, bo ktoś robił na manometr, szkoda klimy, naprawdę zgadzam się z poprzednikiem, samemu nie dasz rady. mi prawie klimę wysadziło, bo ktoś źle załadował i się co chwilę wyłączała. jak przyjechałem na sprawdzenie to jak odczytali wartość na manometrze to pouciekali z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 za napełnienie klimy itp zaplacilem 122zl w ASO!!! w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.