ppoolloo Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam, Mam pytanie bo nie znajduje odpowiedzi na forum. Czy da się zaprogramować pilota tak żeby otwierał wszystkie drzwi za pierwszym naciśnięciem a nie tak jak jest w oryginale dopiero za drugim, Przeczytałem na forum że niektórzy mają dorobione kluczyki i one tak właśnie otwierają.. Może ktoś zna odpowiedź . Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Musisz mieć otwarte z centralnego wszystkie drzwi i wtedy naciskasz jednocześnie oba przyciski na pilocie, powinien mrygnąć kierunkami i problem z głowy w p12 to chyba tak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppoolloo Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dzięki za szybką odpowiedź ,lecz u mnie nie zadziałał ten sposób.Licze na to że może ktoś już próbował innego i mi pomoze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Śniadek Sylwester Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź ,lecz u mnie nie zadziałał ten sposób.Licze na to że może ktoś już próbował innego i mi pomoze . Witam. Ja kupilem uzywanego pilota i jak go zaprogramowalem to wlasnie otwiera wszystko za 1 nacisnieciem. Ale jak to mozna zmieniac nie mam pojecia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.