buladag Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Cześć. Dokładał ktoś może na własną rękę sterowanie z kierownicy? Radio mam fabryczne, kaseciak, co oprócz zakupu samych przycisków sterowania musiałbym nabyć? Czy instalacja do owego sterowania jest już pociągnięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slivka Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ja juz tu pytalem ale nikt nie odpowiedzial.. z tego co sie orientuje trzeba kupic nowa tasme poduszki,.. do kierownicy a to chyba dopiero poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 W mojej almie zdaje się być pociągnięta instalacja od radia do kierownicy, w innym temacie opisywałem, że znalazłem z tyłu radia 4 niepodpięte zielone kabelki, takie same znalazłem dziś pod plastikowa osłoną kolumny kierownicy, jesli to nie zbiezność to pewnie jest to do sterowania radiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.