jasiek22 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam Składam silnik po szlifie, zaczął zacierać się na drugim cylindrze a że trwa to już drugi miesiąc przydał by mi się schemat silnika. Proszę o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A co konkretnie cię interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam Najlepiej schemat całego silnika , ponieważ zapomniałem już co gdzie było a w szczególności moment dokręcenia poszczególnych śrub(wał korbowy,koło zamachowe....) Z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadzikboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam. Odnawiam post kolegi jasiek22 czy ma ktoś może dostęp do informacji na temat momentów dokręcania śrub w silniku 2,5 di w navarze d22 ?? auto z 2003 roku 133km Niestety pechowy silnik dopadł i mnie Wujek mechanik robi mi remont przynajmniej tyle dobrze że za darmo ale żeby dobrze poskładać musimy mieć wszystkie momenty dokręcania śrub na wałkach kołach głowicy itd itp. Bardzo proszę o pomoc Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.