^^ehhh^^ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 cześć, odkąd temperatury spadły wskazanie termometru miga .... oczywiście jest to dobre bo zwraca uwagę ....ale czy jest jakaś opcja by pomigało to z minute, a potem przestało [tak mam w seacie] - bo generalnie godzina jazdy do pracy + to miganie = depresja :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 cześć, odkąd temperatury spadły i wskazanie termometru miga .... oczywiście jest to dobre bo zwraca uwagę ....ale czy jest jakaś opcja by pomigało to z minute, a potem przestało [tak mam w seacie] - bo generalnie godzina jazdy do pracy + to miganie = depresja :-) pozdrawiam Mnie to też wnerwia:) W starej wersjim QQłki też tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio00 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Moim zdaniem to wskazanie temperatury miga tylko w warunkach możliwej gołoledzi. Jak zejdzie poniżej -3 to na bank przestanie. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Można tylko to włączyć lub wyłączyć, niestety nie ma czasówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Można tylko to włączyć lub wyłączyć, niestety nie ma czasówki a mozesz opisac jak to zrobić? THX z góry pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innovate Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W wersji po LF przy wyświetlaczu pomiędzy zegarami masz dwa przyciski/pokrętła. Kręcąć nimi, jedno reguluje jasność, drugie udostępnia menu wyświetlacza. Po menu można się przemieszczać pokrętłem, jest tam opcja wyłączenia ostrzeżenia przed oblodzeniem + kilka innych drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dzięki ;-) jutro rano przetestuję :-) [edit] jak wyjezdzałem rano było 5 stopni wiec test musze odłozyc jak bedzie znow w okolicach 0 :-) [edit] działa - tzn nie miga - THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.