Gość sherdog Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam, moje auto posiada nats, od jakiegoś czasu ciągle święci mi się dioda na kolumnie kierownicy, czy ta dioda jest od immo? Od tego czasu coś pobiera prąd z aku, dioda święci, auto jeździ, pilot tak jakby się roztroił bo raz działają te drugi raz inne przyciski, czy to może mi nats ześwirował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja też mam NATS, ale diodę mam przy przedniej szybie i tak jest chyba fabrycznie, a na kolumnie kierownicy żadnej diody brak. więc może ktoś kiedyś na własną rękę tam coś założył i teraz sie spsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zgadza się fabrycznie dioda od immo jest z lewej strony na podszybiu .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nats jakby Ci zeswirowal to by Ci mrugala kontrolka Check Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sherdog Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jest tak jak mówicie, też mam diode na podszybiu a ta na kolumnie to dioda od niefabrycznego odcięcia zapłonu, jest jakiś ukryty przycisk od którego idą kabelki do diody, przycisk zdjąłem, kabelki zwarłem bo inaczej nie odpala, dioda cały czas świeci i prąd gdzieś ucieka, musze podjechać do elektryka bo mnie nudzi już to odłączanie akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 pójdź po kablach i odłącz to zabezpieczenie co ci prąd wyżera. elektryk zrobi to samo i skasuje odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mam pytanie do was: mam tą diodę migającą na podszybiu, mam ten system NATS, czy muszę mieć też pilot do tego zestawu czy to już jest wbudowane w kluczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Masz kod w kluczyku. Gdy byś dorabiał kiedyś kluczyk [ bez kodu ] ,to drzwi otworzysz ale samochodu nie odpalisz. Niektóre wersje mają pilota w kluczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no to od dziś będę pilnować klucz od auta jeszcze bardziej, szkoda taki klucz zgubić Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 no to od dziś będę pilnować klucz od auta jeszcze bardziej, szkoda taki klucz zgubić Dziękuję za informację W razie czego jest możliwość dorobienia z kodem, tyle że to już sporo kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 jak sporo? ja kiedyś pytałem o dorobienie kluczyka do p11 z nats i jedyne 100zł mi powiedziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nie wiem jak do nyski, nie bylo potrzeby i niech tak zostanie, ale do mietka jak dorabiałem z kodem to 250 zapłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi