Gość Tomek_85 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 witam mam pytanie czy wymienial ktos seryjne glosniki w sunnym n14 3-drzwiowym z przodu. dokladnie chodzi mi o wymiar tych glosnikow bo nie wiem jaki jest 4x6, 6x8 czy 5x7??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 ja wstawilem 16,5cm 3 drozne i dalem dystans bo byly glebokie i zaczepialy o szybe gra mozliwei ale radze matami wykleic drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 ja wyjalem bo byly za ciezkie ale nie pamietam wymiaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 ja wstawialem dokladnie takie 16,5 tyle ze plytkie i wszystko pasuje jak ulali nie dawalem dystansu a fakt ze cos z drzwiami nalezaloby zrobic. pozdrawiam slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domino Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 u mnie siedzą tam 6x9 i sie też jakoś zmieściły ( z pomocą kątówki i młotka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Właściciel wersji SLX z 4 głośnikami od producenta proszony o komentarz odnośnie tych głośników i ewentualne rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.