Gość niunia Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 hej! mam już zakupioną lampę. No ale jeszcze trzeba ja wsadzić... z moich oględzin wynika ze od góry sa dwie sróby... co dalej?? czy ktos mi moze to łapatologicznie opisac? abym mogła pokazać to Panu który ma mi to zrobić aby nie siedział przy tym 5 godzin... dziękuję i pozdrawiam ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wania Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 W service manualu do N16 jest pokazane na obrazkach i opisy jak rozłożyć cały ten samochód, no i język angielski raczej nie będzie stanowił problemu dla twojego mechanika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Niunia, szkoda że nie powiedziałaś jak wyciągałem tą lampę dla Ciebie, zrobiłbym Ci fotki krok po kroku - to jest 5 minut pracy. Są dwie śruby jak zauważyłaś na górze, i nic więcej w belce są plastiki w które wkładasz lampe wkręcasz 2 śrubki podpinasz kostki i ... cieszysz sie życiem. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.