Gość ronnie441 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 witam. mam taki problem ze zepsula mi sie pompa hamulcowa i chcialem zapytac czy bedzie moze pasowac o primery? prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 zobacz na katalog w IC czy nr się zgadzają ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronnie441 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Numery jednak sie nie zgadzaja. a moze pasowałaby od sunny tylko ze z 4 wyjsciami na przewody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 A czemu chcesz wymienic z innego samochodu? Jesli na gladzi pompki nie ma widocznych wzerow i zarysowan to wystarczy zamowic zestaw naprawczy do pomki i wymienic tylko same gumki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronnie441 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 dzieki moze cos pomoze kurde ale nigdzie nie mogę znalezc tego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.