ranger Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No i jak widzę jest kompatybilny z Note . Jest dedykowany cableset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Proste Wysłałem zapytanie do firmy ,ciekawe czy odpowiedzą. No ale cena tego dedykowanego poraża...1600zł z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) http://www.clubnote.ru/forum/index.php?showtopic=5009&st=520 http://www.clubnote.ru/forum/index.php?showtopic=5009&st=580 Edytowane 29 Października 2013 przez El_Diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Oj,Oj! Rosyjskiego daaaawno nie używałem,niewiele się dowiedziałem z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja w sumie nigdy ale obrazki pooglądałem i co nieco wydaje mi się, że wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byhlk Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ja w sumie nigdy ale obrazki pooglądałem i co nieco wydaje mi się, że wiem. Przymierzasz się do tempomatu? Jeśli tak prosimy o poradnik. Wysłane z mojego Nexus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOTE2009/C5 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Panowie, nie działa mitempomatani ogranicznik prędkości. Do tego na liczniku nie wyświetla się godzina. Ma ktoś pomysła co w moim NOTESIE jest nie tak? Może jakiś beziecznik czy to coś poważniejszgo? POMOCY..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpert17 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 jeśli masz radio, to na nim się wyświetla godzina, na liczniku zegar jest wtedy nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Panowie, nie działa mitempomatani ogranicznik prędkości. Do tego na liczniku nie wyświetla się godzina. Ma ktoś pomysła co w moim NOTESIE jest nie tak? Może jakiś beziecznik czy to coś poważniejszgo? POMOCY..... Kolega co do tempomatu to aż się prosi by przejrzeć bezpieczniki, bo od czegoś zacząć trzeba i sprawdzić czy są w porządku a co do godziny na zegarach to jest myk z koniecznością przecięcia jednego kabelka by takowa się pokazała nad tempomatem, Wszystko jest szczegółowo opisane na forum wystarczy tylko poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragooler Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam, udało się komuś podłączyć tempomat do wersji bez? Ja już zmieniłem taśmę i zakupiłem przyciski od wersji poliftowej ale niestety brakuje kilku przewodów a nawet te przewody co są w kostce przed taśmą od radia nie są kompatybilne z nowszymi przyciskami... szukałem schematu tej kostki ale nie udało mi się może macie zdjęcie jak to wygląda w wersji po lifcie z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi