mackowskib Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam przegrzebałem forum i 2 książki i nie znalazłem nigdzie informacji gdzie znajduje się przekaźnik od świec żarowych przypuszczam że to jeden z 4 obok bezpieczników w kabinie. Problem wygląda tak że prąd w ogóle nie jest podawany na świece i auto nie pali pomaga podanie prądu na krótko. Bardzo proszę o szybką pomoc i z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 no to miernik w łapę i szukano ew normalny przekaznik sprawa taka że przekaźniki to tak jak elektromagnes różnie działa po temp jak cieplej to jest ok wiec trzeba znaleść który sobie leci w h.. i tyle tak jak Ci mówiłem zwykłego dać i po problemie jak do ECCS realey dałem nowego to CECk sie odpala idealnie i szybciej wiec jak masz niebieskie przekaźniki to spokojnie zwykły Ci podejdzie ,, jak wiesz masz tak nr na przekznikach 85 masa (sterowanie ) 86- +12V zasilanie cewki 30 zasilanie obwodu 87 i 87 wyjście 12V ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowskib Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wszystko spoko tylko pytam o to który to bo są nie opisane te w kabinie i nie mam pewności na 100% czy to któryś z tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 przeglądnę moje książki ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Moze to Ci cos pomoze. U mnie w P11 2.0 TD przekaznik swiec zarowych znajduje sie kolo akumulatora i jest umocowany przy lewym nadkolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 szukaj czegoś takiego http://allegro.pl/przekaznik-modol-swiec-primera-p10-2-0-diesel-i1254377166.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.