Gość hausmeister Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 witam nie moge w swojej maximie 96 znalesc filtra kabinowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 generalnie filtr kabinowy jest jak zdejmiesz schowek od strony pasażera. Ale istnieje możliwość że kabinówki nawet nie masz, niektóre maximy były w niego wyposażone, a niektóre nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hausmeister Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Powinien być jeśli to Maxi QX A32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hausmeister Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Powinien być jeśli to Maxi QX A32 witam ale gdzie mam go szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Musisz odkręcić schowek od strony pasażera, potem odłączyć od niego kable doprowadzające zasilanie do oświetlenia schowka. Za schowkiem znajduje się metalowa listwa - też ją odkręć, natomiast za listwą jest filtr, który jest widoczny w postaci prostokąta owiniętego gąbką - szer ok. 2 cm wysokość ok. 25. Należy go wyciągnąć, składa się z dwóch części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hausmeister Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dzieki bardzo Ja w swojej maximie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.