Gość remik_p12 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam! Ostatnio przy ruszaniu ze skrzyżowania Primera mi zgasła, dodam że ruszałem dosyć wolno, jeśli bardziej przycisnę pedał to jest wszystko ok. Gaz założony miesiąc temu. Ile powinno być obrotów w tym silniku podczas jazdy na LPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jak na PB, może masz minimalne obroty na gazie ustawione na 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Na benzynie są wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja na PB i na LPG mam te same obroty, z tym, iż według obrotomierza jest to własnie jakieś 650 rpm, a jak wpinam się na diagnostykę, komputer pokazuję 850. Ps. Przy wbitym D, i hamulcu (np. na skrzyżowaniu) masz niższe obroty niż jak wbijesz P Też mam CVT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.