Baltazar Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Oświetlenie w moim bagażniku działa non stop, nawet po zgaszeniu wszystkich innych świateł i wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Obszukałem cały bagażnik i nie znalazłem tam żadnego wyłącznika, który mógłby się ewentualnie zaciąć. Na razie wyjąłem żaróweczkę. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić na jakiej zasadzie włącza i wyłącza się to światło i co może być przyczyną jego ciągłego świecenia. Sprawa dotyczy Almery N16 1,8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 włącznik będzie w zamku klapy, tym zamku, co zatrzaskuje się na "haku" (zazwyczaj - czarny, brudny ).Ja u siebie miałem to samo, musiałem zdjąć tapicerkę z klapy,dojść do zamka, i poszukać kabelków idących do niego(lokazlizacja) - jedyne co zrobiłem - to wycelowałem w niego 50ml WD40,poddał się i gasi światło w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzięki za podpowiedź. Nie pomyślałem, że włącznik może być schowany w zamku. Będę musiał wszystko rozbebeszyć i się do niego dobrać. Mam nadzieję, że dam radę. Załączam pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.