Gość bamse Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam chcialem zaprezentować swoją Primerke GT P11. Samochód zakupiony od klubowicza z nz :)juz dopieszczony przezemnie Model: Primera P11 Rok produkcji: 1997 Silnik: SR20DEH 150KM Zawieszenie: Seria GT Wyposażenie: - elektryczne szyby x4 - komputer pokładowy - tapicerka welurowo-skórzana - skórzana kierownica - listwy, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia - felgi oryginalne alu 15" - ABS - Klimatyzacja - halogeny - 2x airbag - dzielona tylna kanapa oraz wysztko to co posiadają GT Oto kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ładna Primera pomalował bym na czarno kratki od grila i poprawił wydech bo siakiś dziwny masz jakieś plany co do autka?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Plan był, założenia 17" i obniżenia, jednak zmienil sie i musze sprzedać primerke, lub zamienić na jakieś kombi. Ale już wiem, że kiedys, kiedyś tez będzie GT jezeli ktoś z klubowiczów byłby na nią chetny, to zrobie super cena (okropnie przystawilo mnie do muru - i musze pilnie sprzedac - ogłoszenie wiadomo gdzie można znaleść ) Edytowane 21 Października 2010 przez bamse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Hej mialem kupić ta primerke, ale cena byla dla mnie podejrzana troche. W dobrym stanie jest silnik w niej i wogole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 tez mialem troche obaw. jednak okazal sie ok, silnik wporzadku, nie kopci nie dymi, nie bierze oleju ani plynu, nawet przy najwyzszych obrotach nie puszcza nawet dymka, jedynie jest maska do wymiany, pozatym, hmm tłumik wyprostować, i zacina sie zamek tylnej klapy pozatym jest naprawde wporządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 to fajnie, ogolnie autko bardzo ładne,szybkie no i czarne;). Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modyfikacjach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Oryginalne ogłoszenie sprzedaży. Widać że auto odpicowane na handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 puki co wszystko zgodne z regulaminem wiec zostaje tak jak jest Ogłoszenie w dziale giełda też już jest nie wiem które się pojawiło wcześniej ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 i tutaj pomyłka z tym odpicowanym autem na handel moge wam pokazac samochody ktore mialem wczesniej, zadne nie bylo picowane na handel, a mimo to kazde wygldalo tak jak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) i tutaj pomyłka z tym odpicowanym autem na handel moge wam pokazac samochody ktore mialem wczesniej, zadne nie bylo picowane na handel, a mimo to kazde wygldalo tak jak to Ty je kupiłeś dopiero, czy jak? Przecież to stało tydzień temu na allegro. PS: Już, się zorinetowałem - rzeczywiście jak tomiw zauważył, ciekawa forma ogłoszenia. Daruj sobie. Edytowane 25 Października 2010 przez IvanH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Topielec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 :) jeszcze i topielec :) Dobrze ze macie poczucie humoru. Daruj sobie ? czemu ? Przeliczylem się z kosztami utrzymania 2.0 i chce poprostu sprzedać lub zamienic na coś ekonomicznego, a zarazem potrzebnego mi w chwili obecnej. Pozatym samochód mam od ponad 2 miesiecy nie mogłeś go widzieć na allegro 2 tygodnie czy miesiac wczesniej. Auto pochodzi z Szczecina, tam o ile pamietam nic nie było zalane. Pozatym czyste, umyte, i odświeżone auto nie musi być zawsze podejrzane. no przykład, mój poprzedni samochód: a to jeszcze wcześniejszy: Jest coś dziwnego w czystym samochodzie ? dla mnie nie... Prośba do moda o nie usuwanie przez jakiś czas tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Z tego co wiem na swoim przykładzie to GT jest naj oszczędniejsze... A moze koszty naprawy cie zaskoczyły zajechanej primery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Napisze tylko tyle, ze jestem dziwnie zaskoczony opiniami, i jakimis dziwnymi insynuacjami: Topielec, Bite, zajechana... ? od 10 lat jestem uzytkownikiem, japonskich aut, i przez ten czas napewno czegoś zdążyłem sie nauczyc, o samochodach, uzytkowaniu, jak i o "bite" nie bite "topielec" czy zajechane. Ale racja sprzedając samochód, i wystawiając na szanowanym forum w polsce, slyszec same tak negatywne opinie ? Cos z tym forum nie tak czy z użytkownikami. Nikt z Was samochodu nie widział, nie słyszał, i nie czuł jak jezdzi. Ale wg. Was jest zajechany, po powodzi i ro....ny. BRAWO ! Edytowane 2 Listopada 2010 przez bamse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 bamse czemu sprzedajesz Primerke?? jest ogloszenie na allegro, chyba to twoj wóz nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) marcineq20 - tak jak pisalem wczesniej. potrzebuje auto, ktorym bede mogl wozic towar, i jednoczenie musi byc oszczedne, dlatego tez pisalem ze zamiana za jakies byle jakie kombi w gazie mogla by tez byc... ale oczywiscie wiekszosc ludzi nie moze w cos takiego uwierzyc, odrazu jestem oszustem, i chce wcisnac komus szit. Serio mówie. A i tutaj: http://www.drogeria...:)od 8 bedzie juz dzialala, no i nie ukrywam ze w tym momencie, zmiana auta na tansze, jest mi okropnie na reke, biorac jeszcze pod uwage, mase towarow. Edytowane 3 Listopada 2010 przez bamse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://allegro.pl/primera-gt-2-0-16v-sedan-zarjestrowana-polecam-i1300929463.html Zmieniając ogłoszenie auto pozostanie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 http://allegro.pl/primera-gt-2-0-16v-sedan-zarjestrowana-polecam-i1300929463.html Zmieniając ogłoszenie auto pozostanie to samo... moje moje lepiej wystawic przez alle... zdjecia w wiekszym formacie, pozatym tamto ogloszenie sie najnormalniej w swiecie skonczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Prezentujesz Swoją Primerę i od razu sprzedajesz?? Nie widzę w tym żadnego sensu ;/ Edytowane 3 Listopada 2010 przez stapcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Prezentujesz Swoją Primerę i od razu sprzedajesz?? Nie widzę w tym żadnego sensu ;/ Może lepiej przyczytać cały temat ? a później pisać ? hm nie podoba sie nie biore udzialu w dyskusji, ja Twojego ogłoszenia nie krytykuje, mimo ze pisałeś ze nigdzie nie wystawiana itd. a widzialem Więc nie wiem o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak byś zobaczył na datę kiedy napisałem ogłoszenie na forum to byś wiedział ze było to dawno. Klubowicze nie maja kasy wiec wystawiłem na allegro. Z kasa się trochę ogarnąłem bo wziąłem kredyt a jak bym sprzedał primerę to bym kupił sobie coś bardziej rodzinnego żeby małe dziecko wozić. Jak się nie sprzeda płakać nie będę bo fajna furka ale od razu wydech pójdzie seryjny i zawieszenie przynajmniej od Sri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak się nie sprzeda płakać nie będę bo fajna furka ale od razu wydech pójdzie seryjny i zawieszenie przynajmniej od Sri. a czym sie różni zawieszenie w TOP SPORT ? od np GT ? które ja mam ? jeżeli top sport ma sztywniejsze to ja mogę się zamienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Zawiecha z wersji top sport jest trochę twardsza od Sri i niższa gdzieś ok 3cm. Ja mam taka zawieche i brat miał w swojej primerze parę latek wcześniej. Ale tez widziałem wersje top sport na zwykłym zawiasie. Nie jestem zainteresowanym zamiana ani sprzedażą. Położę sobie na półeczkę jak zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bamse Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ale wczoraj dowiedzialem sie ciekawostke, ktos mi napisal emaila, ze taka primere gt mozna juz kupic w pieknym stanie za 5600zł z 99r. ciekawe gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 To Jak będzie taka ładna jak mówisz i za taka cenę to podeślij mi adres to chętnie za tyle kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi