Gość bamse Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 właśnie obejrzałem swoją byłą primerke, kolega miał małą stłuczkę, 2 lampy zderzak i maska popekane, i ... założył zderzak od zwykłej,... wygląda to nieprzyjemnie. Kolejna P11 została oszpecona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pshemkos Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kolego nie przejmuj się opiniami. U mnie jest to samo. Bardzo lubię dbac o swoje auto,więc musi wyglądac i jezdzic jakby z salonu wyjechało. Miałem Mazdę a teraz mam Nissana i obydwa były zadbane na maksa i nigdy mnie nie zawiodły. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) tak to juz bamse jest-jedni pochwalą że masz ślicznie utrzymane auto-a inni naplują ci w twarz... Edytowane 17 Stycznia 2011 przez lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi