Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instalacja lpg do p11 1.8

boren
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

map nie mam, poproszę o zgranie przy przeglądzie po 1000 km.

jak będą miał chwilkę czasu to pocykam więcej fotek.

a położenie wtrysków się zmieni przy okazji (bo rozumie, że zastrzeżenia są do tego), jak się zużyją albo w już w innym aucie.

człowiek się uczy cale życie... :)

w każdym razie dzięki za pomoc.

Edytowane przez boren

długość wężyka wpływa na dynamikę autka czym krótsze tym lepiej,

ustawiali Ci na trasie mapy ???

wiem, wiem ale nie mam na to wpływu, nie stałem montażyście nad głową. ale jak będę miał możliwość to przełożę te wtryski. Mam jeszcze takie pytanie, czy Hana bardzo będzie skaleczona jak pracuje poziomo?

tak, auto było mapowane w ruchu, specjalnie się o to pytałem

Edytowane przez boren

Po Migazie spodziewałem się lepszej jakości montażu, szczególnie jeśli chodzi o wtryskiwacze ...

gwoli uściślenia to nie był migaz

muszę zobaczyć QG na żywo bo już wiem że w p11 można po 2 wtryski spokojnie upchać pojedynczo i jeszcze poskręcać wsio na opaskach a i tak montują listwy na kolektorze ,,, u mnie doprowadzone do porządku spadek z 1.09 do 0.9b i nie pętli wtrysków

muszę zobaczyć QG na żywo bo już wiem że w p11 można po 2 wtryski spokojnie upchać pojedynczo i jeszcze poskręcać wsio na opaskach a i tak montują listwy na kolektorze ,,, u mnie doprowadzone do porządku spadek z 1.09 do 0.9b i nie pętli wtrysków

montują bo tak pewnie łatwiej, szybciej i mniejszy margines błędu. gdyby nie gwarancja to pewnie bym się pokusił o ich przełożenie z listwy na pojedyncze...tylko nie wiem czy teraz to już nie jest herbata po obiedzie :(