Gość jabolek48 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam kupiłem auto serena 1.6 16v 97rok benzyna 97KM. Okazało się że nie ma w nim termostatu i nie wiem jaki mam kupić. Bo już dwa miałem i okazało się że są za płytkie(33mm). Prosiłbym o przesłanie linku prawidłowego termostatu do tego modelu moje gg: 5463754 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nie ma problemu z kupnem termostatu. Wystarczy podać pojemność silnika Sereny. A na rynku głębokości termostatów są różne. Spotkałem się chyba z 3 różnymi mniej więcej 33, 37 i 43. Wszystkie są dobre. Może odwrotnie zakładasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 poprawie tyt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.