Gość sebo4 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam kolegow mam pytanie dotyczące silownika trzeciego rzedu siedzen który podnosi kanape do pionu konkretnie jaka jest sila silownika podana jest na nim w niutonach( kN ) jeszcze jak by ktos podal dlugość bylo by zajefajnie szukalem w instrukcji i na allegro niestety nic nieznalazlem może ktos wie z góry dzieki za podpowiedz pozdrawiam Sebastian. Ps. powiem wiecej nie mam tego silownika ktos go zdemontowal zanim ja kupilem Terrano!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A na samym siłowniku nie masz oznaczeń ? Wymieniałem w P11 siłowniki tylnej klapy i na nich były wszystkie potrzebne opisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zibi046 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam kolegow mam pytanie dotyczące silownika trzeciego rzedu siedzen który podnosi kanape do pionu konkretnie jaka jest sila silownika podana jest na nim w niutonach( kN ) jeszcze jak by ktos podal dlugość bylo by zajefajnie szukalem w instrukcji i na allegro niestety nic nieznalazlem może ktos wie z góry dzieki za podpowiedz pozdrawiam Sebastian. Ps. powiem wiecej nie mam tego silownika ktos go zdemontowal zanim ja kupilem Terrano!!! Witam. Zmalazles dane do tego silownika? Bo jak nie to popatrze na moj moze coc pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak to cos pomorze to proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Piekne dzieki oto mi chodzilo pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.