Gość karan79 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam serdecznie Proszę o podanie właściwej, fachowej nazwy tulei drążka której zdjęcie zawarłem poniżej. Mam nadzieję, że jest to element wymienny i nie przyjdzie mi wymieniać całego drążka. Proszę o info czy można to znaleźć w sklepie internetowym bo na miejscowe sklepy nie mam co liczyć. Pozdrawiam karan79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tuleja metalowo-gumowa, wymienna. Zamówisz w serwisie i przyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karan79 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 A czy ten drążek to drążek Panharda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.