Gość skorpionek69 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 WitamMam do Was pytanko, mam nissana micre rocznik 2000 w automacie i mam problem z alarmem ? Mam 2 kluczyki i 2 piloty i ... nic!!! Tak kupiłem ten samochód, diody na pilocie mrygają ale nic się nie dzieje, w samochodzie mam dwie diody jedną po włożeniu kluczyka i przekręceniu gaśnie natomiast druga nic ani się nie pali i ani drgnie... Proszę o pomoc co radzicie co zrobić ??? Za wskazówki i porady z góry dziękuję))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to sa orginalne piloty nissana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skorpionek69 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 to sa orginalne piloty nissana? tak są to oryginale Witam kolegę, Ja w sprawie jak w temacie, bo na forum długo nie odpowiadałem (taką mam pracę) ale do rzeczy: czy Wiesz jak się zabrać do tego alarmu bo tak jak opisałem na forum nic nie działa jest , to micra z 2000 roku w automacie piloty oryginalne. Gdzieś słyszałem że przy takim sobie "grzebaniu" można autko sobie zablokować - ale nic, czekam na Twoją pomoc i dziękuję z góry . pozdrawiam skorpionek69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.