Gość Polak Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam, kto moze mi polecic jakas dobra i w miare tania firme zajmujaca sie produkcja badz sprzedaza tarcz indiglo do almery n15 bo widzialem efekty na paru stronach i sie napalilem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 tak aby sie podjaral jeszcze trochu to zapraszam cie tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Widzialem:)Extra sprawa.W stanach maja tego mnostwo i tanio ale u nas znalazlem tylko pare firm torych ceny sa dosyc wygorowane ok 400:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 powiedz jakim jezdzisz autem, moze dalo by sie cos znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Almera N15 1.4...niestety ten super model chyba nie byl sprzedawany w USA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Almera N15 1.4...niestety ten super model chyba nie byl sprzedawany w USA:) ale pulsar był i szukaj almerki pod tą nazwą 8) ewentualnie mozna zobaczyć czy czasami bliżniaczy model sentry nie ma coś wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 od sentry "pasuja" do sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 od sentry "pasuja" do sunny sentra robiona miedzy 95 a 99 ma bardzo duzo wpólnego z almerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 ok popatrze za zegarami od sentry 95-99 jak cos znajde to zapodam linka i zobacz czy wogole podobne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 ok popatrze za zegarami od sentry 95-99 jak cos znajde to zapodam linka i zobacz czy wogole podobne sazerknij Wacu jeszcze na 100NXa...w USA wystepuje pod nazwa : NX1600. Tez takie zegary b. mi sie podobaja a w PL nie ma zadnych takich akcesoriow do mojego NXa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 ok popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...e=WDVW&rd=1 cos takiego znalazlem do sentry 95-98. zobacz czy wyglada podobnie jak w almerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Endiu sorki ale do NX-a nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 D mojej torpedy tez nic nie znalazlem na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Na allegro pojawily sie tarcze indiglo do samodzielnego zrobienia w niskiej cenie. Czy ktos juz to robil bo nie wiem czy sie za to brac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Wacu te zegary co znalazles nie pasuja:( Ale moze z sentry po 98 by pasowaly bo patzrylem na allegro i te co znalazles pasuja do almery n15 przed 98 wiec jest szansa. Jak bys cos znalazl to bylbym wdzieczny za info. PS. Moje zegary wygladaja tak http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56927578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 www.xcar.com.pl Czy ktos znalazl w necie inna firme zajmujaca sie tarczami indiglo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Wacu te zegary co znalazles nie pasuja:( Ale moze z sentry po 98 by pasowaly bo patzrylem na allegro i te co znalazles pasuja do almery n15 przed 98 wiec jest szansa. Jak bys cos znalazl to bylbym wdzieczny za info.PS. Moje zegary wygladaja tak http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56927578 oki doki, bede dalej szperal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 jak ja na ebayu szukalem do swojego to patrzylem tez do almery ojca i niestety zadne nie pasuja do almery znalazlem jedynie tarcze indiglo ktora sie montuje do pokretel od nawiewu i tylko tyle mieli niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ja znalazlem ostatnio nakladki na pedaly indiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A ja znalazlem nakladki indiglo na indiglo Howgh :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A ja znalazlem nakladki indiglo na indiglo Howgh :twisted: buahahahaha. a ty nie chcesznowych tarcz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Znalazlem taka aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60561459 Goscie pisza ze robia tarcze do roznych modeli. Czy ktos ma wzor tarcz do Almery N15 1.4/16v? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi