VQPower Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 mnie sie podobaja, jakby ci dali rade zrobic to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No cena jest zachecajaca. Z montazem wyszlo by 200zl. To polowa tego co widzialem do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No cena jest zachecajaca. Z montazem wyszlo by 200zl. To polowa tego co widzialem do tej pory to nawet sie nie zastanawiaj tylko gadaj z nimi, moze cos sie z tego urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Uwaga do wszystkich zainteresowanych tarczami indiglo! Mobilizacja! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63547698 Zajrzyjcie koniecznie na ta aukcje. Koles pisze ze robi zegary takze do innych marek trzeba go tylko troche przekonac mailami Ja przed chwila wyslalem. Mam nadzieje ze sie zmobilizuje jakas grupa i cos z Tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Napisz jak Ci coś odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 wow. gosciu pisze 119zl za sztuke. czy to znaczy ze tylko tarcza na obrotomierz kosztuje az tyle?? no do tego predkosciomierz i inne zegary, no to trochu sie uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 wow. gosciu pisze 119zl za sztuke. czy to znaczy ze tylko tarcza na obrotomierz kosztuje az tyle?? no do tego predkosciomierz i inne zegary, no to trochu sie uzbiera Nie zwrocilem na to uwagi ale tak jest chyba przy kazdej aukcji allegro. Jak mi odp to sie dopytam. Mam nadzieje ze to za komplet bo jak nie to cena juz nie jest tak niska i zbliza sie z montazem do http://www.xcar.vel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Dostalem odp na maila: > w tej chwili mam material na wykonanie tarcz o > rozmiarze do 10cm srednicy > jesli te tacze sa wieksze to bede mógl je zrobic po > dostawie za okolo > miesiac > wystarczy skan tarczy i informacja w którym miejscu > na obwodzie tarczy moze > byc wtczka, tak aby sie zmiescila i nie > przeszkadzala przy skladaniu > licznika > > cena to 184zl z przesylka Wyslalem jeszcze jednego z pytaniem o ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Jakby ktoś miał skany tarcz i te informacje do Sunnego N14 1,4 GA14DE, to bardzo proszę na nissanek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Na tej aukcji jest jeszcze cos takiego ' Cena nie zawiera inwertera niezbędnego do świecenia tarcz. Inwerter kosztuje 55 zł" Ktos sie orientuje co to jest i ile kosztuje w zwyklym sklepie elektrycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Na tej aukcji jest jeszcze cos takiego' Cena nie zawiera inwertera niezbędnego do świecenia tarcz. Inwerter kosztuje 55 zł" Ktos sie orientuje co to jest i ile kosztuje w zwyklym sklepie elektrycznym? ja tam nie mam takiego cuda, mam zwykly potencjometr ktory reguluje jasnosc tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ta cena (184zl) jest za komplet. Czy ktos ma skany tarcz do N15 i "w którym miejscu na obwodzie tarczy moze byc wtczka, tak aby sie zmiescila i nie przeszkadzala przy skladaniu licznika" ? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Czytalem na innych aukcjach i ten konwerter podobno kosztuje ok 20 zl wiec cena zegarow indiglo zamknela by sie w 200zl. Tylko nie mam skanow zegarow :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 i co koniec tematu ?? zadnych wiesci co i jak nawet czy kupione czy nie ?? przez ten post tez nabralem ochoty n atakie swiecidelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Nie moge znalezc skanow zegarow a bez tego d*pa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 to wykrec swoje... zdjemij tarcze i zeskanuj... jak Ci tak na tym zalezy to ja bym sie na twoim miejscu ani chwili nie wahal tylko zlapal za srubokret i do roboty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ja niestety nie mam dosjscia od skana ale jak ktos to zrobi i bedzie mial jakies info co i jak i gdzie i po ile to czekam na info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Kolega zamówił do Mazdy 323F zegary z tej strony: http://www.moman.pl Do Nissanów niestety nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gosc jest od dawna na allegro. Jak mu podeslesz skan swoich tarczy to sie pojawia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Od grzeje kotleta! Czy ktoś zastopował w swojej p11.144 tej firmy nakładki? Jak wyszlo? moto.allegro.pl/moman-indiglo-nissan-primera-p11-i-p11-144-i2745071077.html p.s. Kusi mnie taki mały mod, oczywiście razem z ramkami alu. Edytowane 8 Listopada 2012 przez NEO NFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi