Gość ETERNAL Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 WITAM To mój drugi temat na tym forum-jedną usterkę już wyeliminowałem-ale pojawiła się nowa: Próba włamania :/ Koles/ie laicy podeszli do mojej "Czarnej perły" z łomem i wyciagneli mi cały bebenek zamka-do auta nie weszli bo raczej zrezygnowali-z boku w Octavi wywalili zamek i gratis tylne szyby Pytanie jest następujące-Jaki autoalarm wybrac dla N16 z 2000r. Wystarczy jakis na allegro za 150PLN max czy juz jakis bardziej fachowy - cos przeczytalem o podlaczeniu do magistrali CAN ale to chyba kazdy musi byc podłączony ?? Jak zwykle czekam na Wasze opinie zanim sam sie nie uporam z tematem ;D POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Kolego.Alarm to możesz założyć jaki tylko chcesz,za 150-1500 pln i więcej,a jak będzie chętny na Twoje Auto,to i tak Ci go rąbną.A,alarm to i tak jest dla laików i małolatów,lub przypadkowych użytkowników drogi,czy parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ETERNAL Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Odpowiedź w pełni satysfakcjonująca Kupuje alarm za ok 250PLN i raczej będę się modlił żeby z nim mi fury nie rąbnęli ;D POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Pamiętaj nawet najlepsze fabryczne zabezpieczenie przegra z najprostszym rozwiązaniem własnym bo tego nie ma w schematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ETERNAL Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Spoko-cos jeszcze pokminie-ale alarm a powiadomieniem na pilota bedzie juz zabezpieczal troche-teraz klamki do drzwi bezzamkowe-i juz nie beda mi lomem podchodzic do furki ;P <-w pozniejszym terminie szyby pancerne i prawie auto bedzie bezpieczne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.