Gość Freja Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam bardzo serdecznie. Potrzebuję pomocy ponieważ nie dawno stałem się właścicielem Nissana sunny 1.4 z 1993 r. Problem dotyczy centralnego zamka!!! Poprzedni właściciel twierdzi, że moduł sterowania jest uszkodzony Więc czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie mogę ten moduł znaleźć w samochodzie ?? i czy należy kupić taki sam czy można inny podobny?? Z góry dziękuję i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 a co Ci się z tym centralem dzieje ?? Ja miałem Sunny 2.0D w 3 drzwiach i też z 93' roku i mi centralny nie otwierał drzwi pasażera. W środku ma drzwiach kierowcy przełącznik zamykał i otwierał drzwi pasażera a z kluczyka nie. Rozkręciłem z kolegą drzwi i dostałem sie do centralki i tam wystarczyło wyczyścić bralszkę od styku i troszkę ją podgiąć bo nie stykała i się wszystko naprawiło ale to było 2 lata temu i juz dobrze co i jak nie pamiętam wiec moze nie wymiana tylko najpierw spróbuj to rozebrać i oczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Freja Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nie działa nawet z kluczyka a o pilocie też można zapomnieć może jest tam jakiś bezpiecznik który się przepalił ?? Jest w nim autoalarm który też nie reaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja nie miałem pilota do centrala. Tylko kluczyk i u mnie to nie działało tak jak opisałem. Nie mam zdjęć niestety i alarmu też nie miałem. Więc tak jak piszesz może zacznij od bezpieczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.