robson3231 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam Qashqai'a 1.6 accenta lusterka sa składane ale czy ogrzewane jak niema żadnego włącznika? same sie włączaja? Doczytałem wlasnie w instrukcji ze jak włącza sie ogrzewanie tylnej szyby to działaja też lusterka- przez 15 min i sie wyłaczaja automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCrow Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam Qashaja 1.6 acenta lusterka sa składane ale czy ogrzrewane jak niema zadnego włacznika? same sie właczaja? Jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby, lusterka również będą podgrzewane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Kolega sam znalazł odpowiedź w miejscu od którego poszukiwania powinieen zacząć więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.