Gość G345 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat tego ogłoszenia? Jest moze ktoś z kolegów w pobliżu, aby ew. obejrzec to auto http://otomoto.pl/nissan-primera-liftnajbogatsza-wersjaoplacony-C15837672.html.'>http://otomoto.pl/nissan-primera-liftnajbogatsza-wersjaoplacony-C15837672.html. Dziekuję! Jeszcze jedna próba zamieszczenia linku - bo poprzednio skróciło http://otomoto.pl/nissan-primera-liftnajbogatsza-wersjaoplacony-C15837672.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jest odpowiedni dział na forum, gdzie zaieszcza się linki do ogłoszeń. Po obejrzeniu ogłoszenia dwie rzeczy mi się nasunęły może nieistotne ale jednak. 1. W tych primerach nie było diesla TDI - jak podaje sprzedawca, tylko zwykły turbodiesel TD. Pewnie mocno lubuje się we wieśwagenie (VW) i każdy diesel to dla niego TDI. 2. Dziesięcioletnie kombi z silnikiem diesla i przebieg 187000 km. nie pasują do siebie. Licznik pewnie cofnięty. Tak pozatym ze zdjęć ciężko coś powiedzieć. Przednie prawe drzwi mają chyba inny odcień. Trzebaby go na żywo zobaczyć bo tak to można sobie gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Primery P11 nie miały układu ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G345 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Koledzy, jestescie wielcy, dziękuję! Który to jest dział, bo - w locie i na chybcika - wdeptuje w to forum i sie nieco gubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/15073-chcesz-kupic-primere-zapytaj-tutaj/ Kierownica wskazuje na większy przebieg . Halogeny przednie zbite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ja bym w diesla sie nie pchal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo-70 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Parktronic i regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach ? Nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G345 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 A dlaczego kolego "Debeściak" nie pchałbyś się w diesla? Początkowo miałem zamiar kupić P11 z benzynowym silnikiem 1.6 (nie chcę gazu), ale po - dość ogólnym przyznaję - przeglądzie info w necie zaczałem przygladać się silnikom dwulitrowym, w tym i dieslom. Nie potrzebuję rakiety: potrzebuję małoawaryjnego auta, pewnego, niezawodnego, bezpiecznego i niewiele (w stosunku do masy i gabarytów) palącego. No i do rzeczonych około 8 tys. PLN. Wybór padł na Primerę - bardzo mi się podoba i ma znakomite opinie. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odpowiedz sobie sam na pytanie, czy chcesz kupić auto od człowieka który już na samym początku Cie oszukuje, pisząc najpewniej świadomie i z premedytacją bzdurny opis auta, wymieniając cechy których ten model nigdy nie posiadał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 zle spasowany tylny i przedni zderzak, pobite halogeny, po kierownicy widac ze wiekszy przebieg, na pierwszym zdjeciu albo jest takie zalamanie swiatla albo prawy bok malowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi