Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ankieta QQ, Sportage, IX35

Gość Cezario2014

wybór  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. który z podanych modeli byscie obecnie wybrali?

• Nissan QQ
      13
    • Nissan QQ+2
      15
    • Hyundaii IX35
      1
    • Kia Sportage
      5
    • inny
      3
    • Mitsubishi ASX
      2

Rekomendowane odpowiedzi

moze glupie pytanie kieruje do uzytkownikow qashqaiow ale jakbyscie teraz mieli wybierac samochod to jaki byscie

[przerobiłem wątek na ankietę ^^ehhh^^]

cóż. oprócz wyżej wymienionych imho warto rozważyć asx-a. A co do marek..

hyuandai ix35 - nie jestem przekonany do marki. pozatym QQ ładniejszy.

kia sportage - jak zamawiałem QQ nie była dostępna wersja z silnikiem benzynowym 1.6. Pozatym marka... Aczkolwiek autko ładne. Jak będzie mieć już kilka lat historii i zadowolonych użytkowników - można będzie się zastanowić.

ASX - to imho największy konkurent z autek w jakie celowałem (silnik benzyna 1.6 lub okolice, "porządna" marka i automatyczna klimatyzacja). Aczkolwiek - co prawda podstawowy (bodajże asx 1.6 intense) wyszedłby nieco taniej niż QQ, to w QQ za niewiele więcej mam wersję i-way z nawigacją itepe - która w asx kosztuje już krocie.

... Aczkolwiek - co prawda podstawowy (bodajże asx 1.6 intense) wyszedłby nieco taniej niż QQ, to w QQ za niewiele więcej mam wersję i-way z nawigacją itepe - która w asx kosztuje już krocie.

I dlatego uważam że wersja I-way z silnikiem 1.6 przy jeździe głównie po mieście to bardzo dobrze wydane 75 tyś. Dostajemy auto dobrze, a może i bardzo fajnie wyposażone z silnikiem któremu nie można w gruncie rzeczy nic zarzucić ... i to w tej przyzwoitej kwocie.

Według mnie z takiej ankiety wywalić QQ. To może być tak jak by na forum dla gejów pytać : czy wolisz kobiety czy mężczyzn :D

Większość czytających ma QQ ( albo zamierza mieć itp)- Ci którzy kupili go teraz wiadomo że wybiora QQ.

Według mnie z takiej ankiety wywalić QQ. To może być tak jak by na forum dla gejów pytać : czy wolisz kobiety czy mężczyzn :D

Większość czytających ma QQ ( albo zamierza mieć itp)- Ci którzy kupili go teraz wiadomo że wybiora QQ.

autor wątku liczył że ktoś napisze mu autotesty wszystkich 4 samochód z argumentacją który jest najlepszy. Dobrze, też gdyby te testy były napisane pod katem wymagań autora wątku.

Do autora wątku: to nie zakup kontrolowany i nie ma tak łatwo przy zakupie - nikt za ciebie samochodu Ci nie wybierze - no może Twoja żona, jeśli taką masz. O QQ informacji szukaj na forum a o innych samochodach gdzie tylko chcesz :)

nikt za ciebie samochodu Ci nie wybierze - no może Twoja żona, jeśli taką masz.

Jakby się spytał żony o zdanie to by się nie pytał tutaj, tylko od razu jechał do salonu kupić QQ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...