Gość pery70 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 mam problem z primerką p11 2000r 16v 140kw automat problem jest następujący nie chce chodzić równo na obrotach gazu i kiedy przełącze na benzyne to wogule gaśnie ostatni prubowałem coś zrobić i zauważyłem takie coś że jest podłączony wąż do kolektora sącego od czujnika ciśnienia gazu i jak go odłącze od kolektora to auto chodzi normalnie a jak znowu chcem podłączyć to odrazu auto zaczyna sie dusić i gaśnie chyba że przygazuje na obroty to nie zgaśnie ale jak puszcze pedał gazu to nie utrzyma sie na luzie i zgaśnie może mi ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 jaka instalacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja tak mialem w p10 ,z reduktorem Mario czy cos takiegi powodem bylo to ze spadl wezyk z reduktora ktory jest wpiety do kolektora sacego ;podpiolem i dzialalo bez problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jaka instalacja ma byś wężyk od kolektora do reduktora i czujnika ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.