xcom Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Schodzi na obu instalacjach (benzyna+gaz) na obroty biegu jałowego poniżej 500 czasami gaśnie. Nie mam koncepcji co to może być? Silnik krokowy czysty. Co to może być Cewka zapłonowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 może przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcom Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Przepływomierz by tak bił na biegu jałowym? tzn. po rozsprzęgleniu obroty by spadały? Problem że przepływomierz to 630 zł Bosch za dużo kasy jak na eksperyment.... A tak przy okazji kto zna oznaczenie tego silniczka?? Ten co mam nie miał żadnych oznaczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 chodzi mi o to czy mierzyłeś?? a nie czy wymieniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcom Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 chodzi mi o to czy mierzyłeś?? a nie czy wymieniałeś Tak był sprawdzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.