jurek00 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam, Czy ktoś z Was był klientem sklepu internetowego www.e-autoparts.pl ? Pytam, ponieważ oferują tylnie amortyzatory KAYBA EXCEL-G do Almery n16 2.2 di z lutego 2000r. w cenie 190,42zł/szt. (w Intercar's 317zł) Proszę o opinie w tej sprawie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Popytaj w innych sklepach u siebie na miejscu. Ja wczoraj pytałem o tylne amory do N15 tej samej firmy i się okazało ze na miejsce ściągnąć mogą za 190zł po prostu intercar's przestaje być tak tanim jaki niegdyś podobno był i to tez był dla mnie szok bo rok wcześniej do Sunny'ego N14 pytałem o te amory i chcieli po 300zł więc może spróbuj u siebie na miejscu spytać zawsze to w razie gwarancji to masz na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek00 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dzięki za odpowiedz nawet na stronce jest reklama tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borasmax Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 w inercarsie jest tanio ale tylko hurtowo i dla tego kto ma dobre znizki. pacuje w intercarsie:) i nie polecam tam kupowac detalicznie. jest duza dostepnosc czesci ale tylko dla niemcow:( my japonczyki nic tam nie znadziemy:( tylko klocki amory to czego najwiecej schodzi. chcac kupic wklad lusterka staje sie to nie mozliwym albo tak jak ja czujnika predkosc:) pozdrowienia z Intercarsu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Kupowałem u nich(e-autoparts) filtry, sprzęgło, tarcze, klocki. Mają dobre ceny i konkretną obsługę zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.