Gość mrgeo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam! Drodzy koledzy! Jakie świece żarowe do nissana primery p11 2,0 td 2000r ? Oglądałem coś na allegro ale jest spory rozrzut cenowy i nie wiem czy cena jest zawsze współmierna do jakości? Może podpowiedź jaka firma, no i jakie parametry bo zgupłem . Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Były już tematy o świecach żarowych. Ludzie piszą że najlepsze są NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Na stronie głównej FAQ CD 2,0T, A W ŚRODKU O ŚWIECACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13260-wiece-arowe-w-cd20t/page__hl__%C5%9Bwiece%20%C5%BCarowe Najlepiej NGK nie są tanie ale pewne Na tanio to czeskie Iskry, ale za rok do kosza pewnie pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrgeo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 dzięki za podpowiedzi. Czy mogę jeszcze poprosić o odnalezienie tagu w sprawie sczytywania i kasowania błędów w p11 2,0TD? Bo to co znalazłem na forum nie chce mi się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Proszę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/18527-p11wp11-td-kody-bedow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Linki z FAQ już działają Po zmianie wyglądu cos się tam porobiło Zapraszam do przeglądania tematów Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13260-wiece-arowe-w-cd20t/page__hl__%C5%9Bwiece%20%C5%BCarowe Najlepiej NGK nie są tanie ale pewne Na tanio to czeskie Iskry, ale za rok do kosza pewnie pójdą Nie ma czeskich Iskier. Są polskie Iskry z Kielc (nota bene bardzo dobre. Jakość porównywana z Beru czy NGK)- szczerze polecam. Oraz słoweńskie- takie w niebieskim kartoniku z białym napisem iskra- i to jest badziew psujący renomę naszym rodzimym wyrobom. tu masz odnośnik do dystrybutora polskich Iskier na allegro. Nawet jak nie ma wystawionej obecnie aukcji, to warto napisać maila- wystawi na życzenie. Do kilku aut już od nich kupowałem świece. Edytowane 29 Października 2010 przez nunu85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Owszem Iskra to nasz zakład rodzimy ale tak coś mi świta że te świece żarowe były z jakiejś kooperacji Co do jakości to mój teść co roku wymienia je w kadecie Do jego traktora kosztuje ona 15 zeta a do naszego 30.Sa dostępne w sieci inter Cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Co do jakości to mój teść co roku wymienia je w kadecie Do jego traktora kosztuje ona 15 zeta a do naszego 30.Sa dostępne w sieci inter Cars Bo Twój teść kupuje ten słoweński badziew, dlatego musi co roku zmieniać. Sprawdź opakowanie. Polskie wymieniałem w 3 autach kilka lat temu i do dziś jeszcze żadna się nie przepaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ja tylko dodam, że nie polecam tych niby japońskich zamienników HKT. Już drugi raz nadają się do wymiany (co rok wymieniam komplet). Jeszcze spróbuje te iskry jak tak polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi