robi108 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam! Czy ktoś się z Was orientuje, czy skrzynia biegów Terrano II ma synchronizowany wsteczny bieg? Bo ja mam pewne wątpliwości. Przy manewrach, gdy czasem wrzucam wsteczny nie zatrzymawszy całkiem auta (mówię o bardzo delikatnych manewrach przy minimalnej prędkości), lubi skrzynia biegów chrobotać. Przy całkowitym zatrzymaniu jest OK. Taką sytruację miałem tylko w poczciwym "maluchu", który synchronizacji na wstecznym nie miał. A jak jest u Was? pozdrawiam, Robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, U mnie jest bez zgrzytów. Problem może dotyczyć niecałkowitego rozsprzęglenia napędu. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam! Taką sytruację miałem tylko w poczciwym "maluchu", który synchronizacji na wstecznym nie miał. pozdrawiam, Robi hehehe i na jedynce też nie miał Witam U mnie jest ok czyli nic nie zgrzyta i oby tak było dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.