Gość oskang Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam otóż mam taki problem.Jak odpalę auto i nie dodam gazu to silnik chodzi równo,w momencie jak chcę dodać gazu to gaśnie -Wszystko na postoju-??????nie mam pojęcia co to może być( Witam nikt nie ma pojęcia co może być przyczyną tego co w pierwszym poście?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eliaszko Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Może i jestem nowy ale odpowiem. Ja miałem taki sam problem ostatnio... Odpalałem chodził normalnie, dodawałem gazu zaczynał się dusić. Wymieniłem świece i poskutkowało. ;] Wiec spójrz na świece - może one są do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 szkoda że nie wiadomo jaki silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskang Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) szkoda że nie wiadomo jaki silnik Silnik 1,4 16v dodam że bardzo długo nie miał akumulatora ale tu raczej nie powinno byc to przyczyną??? Edytowane 29 Grudnia 2010 przez oskang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Sprawdzałeś pompę paliwa?? U mnie takie coś się działo jak miałem pusty zbiornik. o paliwie pamiętałeś nie:)) Posłuchaj czy pompa podaje paliwo i ewentualnie sprawdź u mechanika ciśnienie jakie daje pompa. To na pierwszy rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to już coś wiem zapewne jest to wersja na gaźniku?? czyli pompa paliwa jest mechaniczna ale to raczej nie wina pompy jesli na wolnych obrotach chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 czyli pompa paliwa jest mechaniczna ale to raczej nie wina pompy jesli na wolnych obrotach chodzi Nie skreślałbym tak szybko tej pompy u mnie przy braku paliwa na wolnych odpali u chodzi ( za diabła nie wiem czemu) a jak tylko musnę pedał gazu od razu gaśnie. Oskang przy okazji podaj może kod silnika. Masz GA14DS czy GA14DE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ale jeśli jest na gaźniku to skoro chodzi na wolnych to nie powinien gasnąć z powodu pompy paliwa. ja odstawiam dysze w gaźniku jesli oczywiście jest to gaźnikowiec jeśli wtrysk to wiadomo ze nie dysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StS Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 1995r to raczej nie na gaźniku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 może niech właściciel się wypowie co bedziemy gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi