foorest1 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, Czyściłem ostatnio przepustnicę i okzazało się że uszczelka jest pęknięta. Próbowałem posmarować silikonem ale niestety mam wysokie obroty co oznacza że to nie zadziałało. I pytanko. Gdzie ją kupić w mazowieckim najlepiej warszawie albo jak to naprawić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borasmax Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 powinno byc w intercarsie ale jak juz w IC Ci znajda indeks to poszukaj na allergo:) ja jutro sie rozjentuje czy jest cos takiego u nas jak nie zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Będe bardzo wdzięczny za pomoc. W ic nie mają. Kurde ciężka sprawa na allegro też lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.