Gość Adam Pietrzyk Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam. Mam P11 i poszły mi tylne zaciski. Czy jest sens kupować używki czy raczej nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 A gdzie poszły. Można używki - tylko pomacać czy nie mają luzów na prowadniczkach i czy dzwigienka od ręcznego nie zapieczona. Potem jeszcze reperaturka (z 30-40zł), smarowanie i powinno latać. Nowe zaciśki to coś pewnie koło 300-400 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 co sie stało moze wystarczy reperaturka i czyszczenie i już nowe z allegro są bardzo tanie wiec ja bym ryzykował , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam. Mam P11 i poszły mi tylne zaciski. Czy jest sens kupować używki czy raczej nowe? co znaczy poszły gdzie? gdzie sobie poszły? rozwin temat ,więcej konkretów skąd mamy wiedzieć co Ci doradzić jak nie znamy pełego obrazu sytuacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Pietrzyk Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam. Zaciski mi nie dociskają do tarcz stoją w miejscu. Ręcznego brak. Wymieniłem klocki i jak było tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Zastanawia mnie fakt jak on wymienił te klocki jak mu tłoczki stoją w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 poprostu mu sie zapiekły i tyle --> 60 zł zestaw naprawczy troche czasu i zaciski śmigają, no chyba że jescze moze linka poszla, ale tych tematów juz troche bylo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolo76 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie było podobnie ręcznego brak a tłoczek ledwo chodził . Po rozebraniu i wyczyszczeniu śmiga jak nówka. Szkoda pieniędzy na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Kolego w dziale zrób to sam jest jak zregenerować zaciski tylne w P11 i tylko tą lekturę polecam . Wymiana na używkę nie ma sensu jak za zestaw naprawczy wydasz 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 rozebrać ,umyć pooglądać są dwie opcje albo zapiekło na tłoczku albo na prowadnicach jeśli pisześz że wymieniłeś klocki i dalej nic to znaczy że tłoczek dało rad ryszyć bo trzeba go wkręcić aby zamontować nowe klocki więc opis sugeruje na zapieczone prowadnice niestety jak nie chcesz sobie narobić kosztów i nie pourywać czegoś przy próbie rozruszania to uprzedzam że bez palnika może się nie obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi