Gość maacieq Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wiem że mało primer je ma ale może ktoś mi pomoże. Dźwigienka ma funkcje Set (up/down),memo i off. wyczytałem na forum że niektórzy mają jakiś przycisk i zieloną lampkę... u mnie wogóle nic nie działa (co prawda linka na przepustnicy trzyma się na ostanim włosku jest poprzerywana, ale ciekawe czy w ogóle dostaje impuls żeby się poruszyć...?? ma ktoś jakiś pomysł Wiem że mało primer je ma ale może ktoś mi pomoże. Dźwigienka ma funkcje Set (up/down),memo i off. wyczytałem na forum że niektórzy mają jakiś przycisk i zieloną lampkę... u mnie wogóle nic nie działa (co prawda linka na przepustnicy trzyma się na ostanim włosku jest poprzerywana, ale ciekawe czy w ogóle dostaje impuls żeby się poruszyć...?? ma ktoś jakiś pomysł a ktoś ma w p11 tempomat wogóle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilk123 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Z tego co wiem to tempomat załącza się dopiero od prędkości 50 km/h. Powinny być dwie linki tak było w starszych modelach ta druga szła do takiej puszki i tam ją podciągało.A i muszą być podpięte dobrze wszystkie czujniki te które są w skrzyni, bo u brata jeden nie był podpięty i niechciało załączyc tempo.aha wciskało sie przycisk LOCK albo coś koło tego.I wtedy na desce zaświecał sie napis lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.