KorreS Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Czy wie ktoś jakie przełożenie w mostach ma Y61 z silnikiem ZD30 i automatyczną skrzynią biegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 KorreS, to Ty??? Znaczy - TEN KorreS? Spróbuję poszukać, bo mam serwisówkę do Y61... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 KorreS, to Ty??? Znaczy - TEN KorreS? Spróbuję poszukać, bo mam serwisówkę do Y61... To ten Korres, ten co kiedyś ganiał XJ'em. Wiem ze z rok temu szukał Patrola na wyprawówkę i pewno znalazł. Co do przełożeń to zdaje się 4.3 ale głowy nie dam. Przydałby się Igor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 No kurcze nie znalazłem tego w service manualu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 4.3 automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.