Gość jacekzet2 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 witam czas wymienić klocki hamulcowe przód co polecacie ( wyszło przy zmianie opon na zimówki)ja znalazłem TRW za 145 zł co sądzicie o tych klockach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 witam czas wymienić klocki hamulcowe przód co polecacie ( wyszło przy zmianie opon na zimówki)ja znalazłem TRW za 145 zł co sądzicie o tych klockach pozdro Ja tam jezdze na Kashiyama i spoko tylko france z tyłu jak cofam i hamuje to piszcza ale generalnie jest Ok. co opinia to inne klocki ale moge cos dodac odnosnie klocków i tarcz ATE w poprzednim aucie testowałem prawie wszystkie dostepne na rynku dopiero ATE zdały egzamin i nie to żebym promował reklama itp.bo mi na tym nie zalezy ale sa dobre przy następnej wymianie tez założe ATE bo mnie delikatnie wk...a to piszczenie nie wspomne o sasiadach o 5 rano pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 W podobnej cenie dostaniesz Ate. Mam te klocki i spisują się bardzo dobrze więc szczerze mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 TRW są dobre możesz śmiało kupować. TRW to marka Lucasa. Ja u siebie założyłem Girlinga i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 klocki hamulcowe wymienione na TRW 145 zł + 40 zł wymiana pozdro PS:za jakiś czas dam znać jak się hamuje na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 klocki hamulcowe wymienione na TRW 145 zł + 40 zł wymiana pozdro PS:za jakiś czas dam znać jak się hamuje na nich Szkoda kasy na wymianę samemu można to zrobić w 15 minut, sam byłem w szoku że to takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 witam klocki po 400 km sprawują się super!!!! polecam co do wymiany - trzeba mieć czas na to i dach nad głową by nie lało się z nieba pozdro po przejechaniu 1200km klocki idealnie się spasowały pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.