Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gdzie mogę dostać przednie reflektory?

Gość Cogito

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie druzja! Jestem tutaj nowy, więc przepraszam jeśli jest do tego lepszy dział. Sprawa jest taka, że w mojej Almerze Tino bardzo brzydko wyglądają przednie reflektory. Tak jakby były robione z jakiegoś beznadziejnego plastiku, który już wygląda tak jakby ktoś go potraktował bardzo silnym rozpuszczalnikiem. Wcale nie błyszczy, wygląda jakby miał z 20 lat.

I drugi problem jest taki, że nigdzie nie mogę znaleźć takich reflektorów. W okolicznych sklepach odsyłają do serwisu Nissana, a tam znów kosmiczne ceny. Na allegro znalazłem tylko używane lampy. Szukam nowej, może być zamiennik. Poradźcie Panowie gdzie to znaleźć, może ktoś już takie coś widział.

pozdrawiam

Witam

Ja bym spróbował je prze polerować , wiem z doświadczenia że pasta lekko ścierna robi cuda, nie duży koszt a efekt może być super

jutro się porozglądam u siebie,zobaczę być może będę coś miał jak nie valeo to jakiś zamiennik,dam znać jutro co i w jakiej cenie

Pozdrawiam

A czy w Tino da się przełożyć same klosze? Patrzyłem kiedyś z grubsza i widziałem małe wkręty typu torx na obwodzie klosza. Ja mam u siebie jeden reflektor do wymiany i kombinuję żeby kupić używany ale w dobrym stanie klosza reflektor i przełożyć.

A czy w Tino da się przełożyć same klosze? Patrzyłem kiedyś z grubsza i widziałem małe wkręty typu torx na obwodzie klosza. Ja mam u siebie jeden reflektor do wymiany i kombinuję żeby kupić używany ale w dobrym stanie klosza reflektor i przełożyć.

spoko można, dla dobrego majsterkowicza żaden problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...