Gość RobsonX Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, Przytrafiło mi się nieszczęście i w trakcie jazdy pod maską pojawił się ogień. Większość osprzętu (elementy plastykowe i przewody) uległo stopieniu. Lubię ten samochód i chciałbym jeszcze o niego powalczyć. Wie ktoś może gdzie w okolicach Warszawy / Pruszkowa (choć nie tylko) można znaleźć potrzebne używane części za rozsądną cenę. W okolicach Pruszkowa szroty nie bardzo interesują się japońcami, bo "silniki są nie do zajeżdżenia" Będę wdzięczny za info. Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Jeśli chodzi o autoszroty to mogę polecić - LINK Mają wszystko ale o ceny warto się targować bo mają czasem drożej od "kowalskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 aparat zapłonowy mam tanio czujnik slrzyni biegów od prędkościomierza impulsator ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.