Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szyba z sensorem do auta bez sensora.

Gość Kociss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zbiła mi się przednia szyba w qashqaiu 2007r. Jest to auto bez sensora deszczu. Czy jest mozliwosc wstawienia takiej szyby do mojego Nissana? Nie wiecie może gdzie kupić oryginalną szybę najlepiej z tego roku?

Osobiście uważam, że jest to jak najbardziej zbędny dodatek, załączyć wycieraczki może byle pyłek, a często nie reaguje na deszcz ;)

Jedynie przydaje się gdy zmienia się intensywność deszczu wtedy potrafi dobrze dostosować częstotliwość.

[Kociss pisał, że i tak nie ma czujnika deszczu. Ale oprócz deszczu jest to także czujnik "jasności" włączający światła, gdy się ściemni.

[Kociss pisał, że i tak nie ma czujnika deszczu. Ale oprócz deszczu jest to także czujnik "jasności" włączający światła, gdy się ściemni.

Ale z drugiej strony w Pl i tak jeździmy cały rok na światłach, więc czujnik mu nie potrzebny :whistle:

Niektórzy :whistle: mają światła do jazdy dziennej i wtedy czujnik bardzo się przydaje. :rolleyes:

Czy jest sens montować szybę z sensorem, jeśli moje auto takowego nie posiada?

Gdzie można dostać szybę BEZ sensora?:)

Ja za nieoryginalną zapłaciłem 650 z montażem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...