Gość amdek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, Chciałbym podciągnąć ręczny ale nie wiem jak się dostac do tunelu środkowego, gdzieś na forum kiedyś (albo tu albo na nissan-almera.pl) były zdjęcia zamieszczona wraz z opisem przez jednego z klubowiczów ale nie mogę teraz namierzyć. Może ktoś pomoże krok po kroku co należy zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 a pod rędznym nie masz zaślepki a tam śrubki ???? i po bokach ... no chyba że zupełnie inaczej ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amdek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 a pod rędznym nie masz zaślepki a tam śrubki ???? i po bokach ... no chyba że zupełnie inaczej ,,, Dokładnie o to mi chodziło. Spróbuję w sobotę może podciągnąć, a temat o którym pisałem jest tu: http://nissan-almera.pl/v...p?p=37939#37939 Może warto to dodać do porad na przyszłość, żeby nie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.