Gość duni Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jeżeli ktoś ma problemy z lustrami reflektorów,chce mieć kolorowe metalicze klamki lusterka itp,części plastikowe i metalowe POMOGĘ duni N14+gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 mozna jasniej?? w jakis sposob pomozesz?? odplatny?? co wogole oferujesz wiecej szczegolow poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duni Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam znajomą firmę która robi takie rzeczy /metalizacja próżniowa +lakiernictwo plastików, metali itp./ ,dla klubowiczów z wa-wy mogę podać namiary,dla innych mogę zająć się wysyłką tylko po jej kosztach . Myśle że mogę obiecać duże rabaty. Zainteresowani proszę o kontakt na dumar@go2.pl duni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 hmmm. z tymi klamkami to by szło coś pomyśleć. ma ktos ajkies fotki z N15 z róznymi klamkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.