jankosiu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam. To moje pierwsze kroki na forum, więc proszę o wyrozumiałość. W moim Nissanie Primera 1,8 2005 przestała świecić żarówka w prawej przedniej lampie. Myślałem, że to żarówka, ale po szybkiej akcji z miernikiem okazało się, że prąd w ogóle nie dochodzi do gniazda. Przeszukałem forum, ale albo słabo albo nie ma niczego takiego. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 a bezpieczniki w sunnym mam przy akumulatorze każda lampa ma osobny bezpiecznik może w p12 tez tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankosiu Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a bezpieczniki w sunnym mam przy akumulatorze każda lampa ma osobny bezpiecznik może w p12 tez tak jest Już dzięki. Okazało się, że przewody w lampie lubią sobie czasami nie łączyć. Jak sprawdzałem sam, to prąd nie dopływał do żarówki, a jak pojechałem do kolegi mechanika, to sobie popłyną. Poprosiłem go, żeby nikomu nie mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.