Gość bilbo Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam Około 1 miesiąc temu padł mi wskaźnik poziomu paliwa mechanik wymienił czujnik, przewody paliwowe, wszystko było OK a teraz się zawiesił i sterczy w jednym miejscu i wskazuje, że paliwo jest na poziomie 1/2 baku. O co chodzi co to może być? piszcie Please. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 najprawdopodobniej zawiesił się pływak w baku- u mnie tez wskazówka nie działa.. z tym ze wiekszosc czasu nie zyje, czasem tylko sie ocknie jak dłużej postoi bez ruchu autko.. u mnie to na pewno pływak, bo zostało mi tak po wymianie pompy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To może wystarczy odkrecic pokrywę w baku i wyjąć pływak i wyczyścić go. Jak w wiekszosci zbiorników jest pokrywka w bagażniku albo pod siedzeniem tylnim. Może sie jezdziło na rezwerie i cały syf zamulił pływak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilbo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dzięki za opinie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.