Gość hausmeister Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam mam problem z wentylatorem działa tylko na czwórce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam mam problem z wentylatorem działa tylko na czwórce A na luzie/neutralnym także nie działa ? Mam wiatraki oraz wszystkie bambetle jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Rozumiem, że chodzi o wentylację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hausmeister Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 witam wentylator nie dziala mi na 1,2,3 a na czwórce dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Trzeba rozebrać przełącznik i oczyścić zaśniedziałe styki. Natomiast jeśli czyściłeś klimę lub wyloty powietrza to poczekaj, samo się naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.